Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodka przekąska dla Twoich znajomych diabetyków lub osób na diecie niskowęglowodanowej, właśnie wjeżdża na tegorocznego grilla :) Polecam te sycące słodkie i pełne zdrowego tłuszczu "pralinki", które przygotujecie szybko i zachwycicie wszystkich gości!
garnek, miska, foremki do muffinek
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 102
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 46
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 70
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 102
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 46
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 70
Składniki
Masło roztapiamy, dodajemy do niego masło orzechowe i dokładnie mieszamy, aż do połączenia. Lekko ostudzoną masę dzielimy na dwie części - do większej dodajemy odżywkę białkową, do mniejszej kakao i obie masy mieszamy.
Wykładamy masy np.do foremek z muffinów, dowolnie dekorujemy (ja użyłam wiórek kokosowych, kruszonych ziaren surowego kakao i słupków migdałów, studzimy. Przechowujemy w lodówce do 3 dni (chociaż wątpię, czy dotrwają ;) ).