Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodka przekąska dla Twoich znajomych diabetyków lub osób na diecie niskowęglowodanowej, właśnie wjeżdża na tegorocznego grilla :) Polecam te sycące słodkie i pełne zdrowego tłuszczu "pralinki", które przygotujecie szybko i zachwycicie wszystkich gości!
garnek, miska, foremki do muffinek
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30802
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3581
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2916
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1095
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30802
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3581
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2916
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1095
Składniki
Masło roztapiamy, dodajemy do niego masło orzechowe i dokładnie mieszamy, aż do połączenia. Lekko ostudzoną masę dzielimy na dwie części - do większej dodajemy odżywkę białkową, do mniejszej kakao i obie masy mieszamy.
Wykładamy masy np.do foremek z muffinów, dowolnie dekorujemy (ja użyłam wiórek kokosowych, kruszonych ziaren surowego kakao i słupków migdałów, studzimy. Przechowujemy w lodówce do 3 dni (chociaż wątpię, czy dotrwają ;) ).