Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 296 Ocena: 1577
Dodano: 25.08.2019
Odsłon: 624
> 6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Czekoladę połamać na kawałki. Wraz z margaryną podgrzewać powoli, ciągle mieszając. Kiedy tylko składniki rozpuszczą się i połączą, zdjąć z płyty grzewczej.
Do masy czekoladowej dodać jajka i cukier i wymieszać.
Następnie dodać mąkę, kakao i mleko. Całość wymieszać.
Ciasto przełożyć do tortownicy o średnicy około 26 cm.
Piec w temperaturze 180 stopni Celsjusza przez około 25 minut.
Ciasto powinno być w środku wilgotne.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

SprytnaChochla 26 sierpnia 2019Zgłoś do usunięcia
Wygląda smakowicie0 Kto głosował? | Odpowiedz

Maudie 25 sierpnia 2019Zgłoś do usunięcia
Uwielbiam :)0 Kto głosował? | Odpowiedz