Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdarzyło Wam się otworzyć bombonierkę wydawałoby się, że jeszcze w terminie do przydatności a kompletnie niezjadliwą ? Dzisiaj własnie miałam ochotę na czekoladę... Nie lubię marnotrawstwa, więc wymyśliłam szybkie brownie. Spróbujcie, gdy będziecie równie zaskoczone jak ja. Polecam :)
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 48
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3580
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 127
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 853
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 48
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3580
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 127
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 853
Składniki
Czekoladki rozpuść w gorącej wodnej kąpieli. Odlej 1/4 masy i zostaw na polewę na gotowe ciasto.
Do większej porcji masy dodaj jajka, mielone grubo orzechy, rozgniecione banany i resztę składników. Wymieszaj dokładnie widelcem do połączenia składników. Na koniec wmieszaj obraną i pokrojoną w kostkę gruszkę..
Wylej gotowe ciasto na formę wyłożoną papierem do piecz. Wstaw ciasto na 23 min do nagrzanego piekarnika do 180 st C
Po upieczeniu polej pozostałą gorącą masą rozpuszczoną z 1 łyżką masła. Smacznego :)