Do góry

Desery Przepis na:

Brownie z cukinii

Brownie z cukinii

Autor:

Przepisów i artykułów: 28 Ocena: 124

Dodano:

Odsłon: 76

Pyszne brownie z ....cukinii!!! Cukinia nie jest w ogóle wyczuwalna. Przepis na małą keksówkę.

Składniki

5-6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Brownie z cukinii

Przygotowanie

  1. Cukinie obieramy i ścieramy na najmniejszych oczkach do dużej miski. Odciskamy, by usunąć nadmiar wody,Odlewamy wodę.
    Do odciśniętej cukinii dodajemy olej,jajko,dowolne słodzidło i mieszamy. Następnie dodajemy mąkę, proszek do pieczenia, sól,cukier waniliowy, kakao i dokładnie mieszamy.

  2. małą keksówkę wykładamy papierem do pieczenia i wylewamy na nią przygotowane ciasto. Nagrzewamy piekarnik na 180 stopni grzałka górna i dolna bez termoobiegu. Wstawiamy ciasto do nagrzanego piekarnika i pieczemy ok.30 minut(do suchego patyczka).
    Gotowe ciasto można polać polewą/pomadą czekoladową:)

    SMACZNEGO!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń