Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysłowy deser, którego przygotowanie trwa kilka chwil.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1028
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4667
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1323
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1028
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4667
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1323
Składniki
Brzoskwinie odsączyć. W sezonie możemy użyć świeżych.
Białka ubić na sztywno. Pod koniec ubijania dodać cukier, dalej ubijać.
Orzechy zmielić. Dodać do ubitych białek i delikatnie wymieszać.
Brzoskwinie ułożyć w naczyniu zaokrągloną stroną do dołu. Masą białkową równomiernie rozłożyć we wgłębieniach brzoskwiń. Każdą z nich ozdobić orzechem.
Piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 175 stopni C na góra-dół przez 15 minut. Smacznego! :)