Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne ciasto składające się z masy z jogurtów brzoskwiniowych i kruszonki oraz brzoskwiń . Ciasto jest przepyszne i łatwe w przygotowaniu.
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 234
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 839
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1437
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25063
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 234
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 839
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1437
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25063
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę. Podziel na pół i włóż do lodówki.
Białka ubij na sztywno z cukrem, dodaj wiórki kokosowe, jogurty oraz budynie i proszek do pieczenia. Wszystko dokładnie wymieszaj. Brzoskwinie wyjmij na sito żeby je odsączyć.
Blachę o wymiarach 26 x35 wyłóż papierem do pieczenia. Jedną część kruszonki wyłóż na blachę, wyrównaj , wylej masę jogurtową i ułóż pokrojone w kostkę brzoskwinie. Na wierz połóż drugą część kruszonki.
Jogurtowiec piecz około jedną godzinę w temperaturze 180 st. Zamiast brzoskwiń możesz użyć dowolnych owoców np. truskawek malin i dodać budyń waniliowy lub śmietankowy. Smacznego.