Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne ciasto składające się z masy z jogurtów brzoskwiniowych i kruszonki oraz brzoskwiń . Ciasto jest przepyszne i łatwe w przygotowaniu.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 398
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2251
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1004
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 398
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2251
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1004
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę. Podziel na pół i włóż do lodówki.
Białka ubij na sztywno z cukrem, dodaj wiórki kokosowe, jogurty oraz budynie i proszek do pieczenia. Wszystko dokładnie wymieszaj. Brzoskwinie wyjmij na sito żeby je odsączyć.
Blachę o wymiarach 26 x35 wyłóż papierem do pieczenia. Jedną część kruszonki wyłóż na blachę, wyrównaj , wylej masę jogurtową i ułóż pokrojone w kostkę brzoskwinie. Na wierz połóż drugą część kruszonki.
Jogurtowiec piecz około jedną godzinę w temperaturze 180 st. Zamiast brzoskwiń możesz użyć dowolnych owoców np. truskawek malin i dodać budyń waniliowy lub śmietankowy. Smacznego.