Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne ciasto składające się z masy z jogurtów brzoskwiniowych i kruszonki oraz brzoskwiń . Ciasto jest przepyszne i łatwe w przygotowaniu.
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 694
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 267
Polecam.
Odsłon: 183
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 110
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 694
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 267
Polecam.
Odsłon: 183
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 110
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę. Podziel na pół i włóż do lodówki.
Białka ubij na sztywno z cukrem, dodaj wiórki kokosowe, jogurty oraz budynie i proszek do pieczenia. Wszystko dokładnie wymieszaj. Brzoskwinie wyjmij na sito żeby je odsączyć.
Blachę o wymiarach 26 x35 wyłóż papierem do pieczenia. Jedną część kruszonki wyłóż na blachę, wyrównaj , wylej masę jogurtową i ułóż pokrojone w kostkę brzoskwinie. Na wierz połóż drugą część kruszonki.
Jogurtowiec piecz około jedną godzinę w temperaturze 180 st. Zamiast brzoskwiń możesz użyć dowolnych owoców np. truskawek malin i dodać budyń waniliowy lub śmietankowy. Smacznego.