Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3801
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3817
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 390
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 731
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3801
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3817
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 390
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 731
Składniki
Do jogurtu dodać: mąkę, jajko, cukier waniliowy. Zmiksować na gładką masę. Masa powinna mieć konsystencje kwaśnej śmietany. W garnku zagotować wodę, wsypać cukier, zmniejszyć ogień. 1.Masę jogurtową można w całości wlać do wrzątku ciągle mieszając - otrzymamy gładką budyniową konsystencje, 2. Masę wkładamy łyżką małymi porcjami (taj jak kluski kładzione) - otrzymujemy konsystencje z grudkami (uwielbiam).
Można posypać cynamonem.