Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Budyniowy przekładaniec"
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 131
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 89
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 131
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 89
Składniki
Budynie przygotuj wg przepisu na opakowaniu, wystudź. Kremówkę ubij, wymieszaj z kwaśną śmietaną oraz skórką otartą z cytryny. Połowę masy wmieszaj do budyniu truskawkowego, resztę do czekoladowego.
Truskawki oczyść, pokrój w plasterki. W pucharkach układaj warstwami pokruszone biszkopty, owoce (po obwodzie) i masy budyniowe. Udekoruj resztą truskawek i jagodami.
Czas ok. 40 min; porcja – 380 kcal, cena 2,20 zł.Źródło: Świat kobiety