Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na smaczny deser.
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6746
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 224
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 168
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 418
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6746
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 224
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 168
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 418
Składniki
Wykonanie: Buraczki obrać, pokroić i zmiksować z olejem i jajkami. Dodać mąkę, proszek do pieczenia, kakao, cukier i jeszcze raz zmiksować. Foremki sylikonowe posmarować tłuszczem, napełnić ¾ foremki ciastem, ułożyć pokrojoną czekoladę i uzupełnić resztą ciasta. Piec w piekarniku rozgrzanym do 170 stopni około 30 minut. Po upieczeniu odstawić do całkowitego wystudzenia.