Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na smaczny deser.
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 98
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 97
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 98
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 97
Składniki
Wykonanie: Buraczki obrać, pokroić i zmiksować z olejem i jajkami. Dodać mąkę, proszek do pieczenia, kakao, cukier i jeszcze raz zmiksować. Foremki sylikonowe posmarować tłuszczem, napełnić ¾ foremki ciastem, ułożyć pokrojoną czekoladę i uzupełnić resztą ciasta. Piec w piekarniku rozgrzanym do 170 stopni około 30 minut. Po upieczeniu odstawić do całkowitego wystudzenia.