Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Cappuccino trifle"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3583
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 127
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 856
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3583
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 127
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 856
Składniki
Jajko utrzyj z cukrem. Dodaj mascarpone. Ubij śmietanę, dodaj do kremu i wsyp 100 g zmielonych orzechów. Wymieszaj kawę z likierem i namocz w niej krótko biszkopty. Włóż je do miseczek. Rozłóż na nich krem, posyp kakao i resztą orzeszków. Schłódź.
Czas przygotowania: 30 minut. Poziom: łatwy. Porcja 595 kcal.Źródło: TV14