Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnący, wilgotny, miękki i pyszny chlebek jabłkowy z orzechami włoskimi i cynamonem. Prawdziwie jesienny wypiek zrobiony z kilku prostych składników bez użycia miksera
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 243
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 881
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1533
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25133
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 243
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 881
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1533
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25133
Składniki
W misce połączyć suche składniki ciasta. Dodać masło i jajka, wymieszać. Następnie dodać tarte jabłka i posiekane orzechy, ponownie wymieszać.
Formę keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia, przełożyć do niej ciasto. Piec przez około godzinę (do suchego patyczka) w piekarniku nagrzanym do 170 stopni. Wystudzić, oprószyć cukrem pudrem.