Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiłam je po raz pierwszy. Wyszły całkiem smaczne. Następnym razem zjem je maczając w gorącej czekoladzie.
A oto mój prosty , niezawodny przepis na smaczne udka, które piekę w piekarni...
Odsłon: 2401
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 80
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 445
Minestrone to rodzaj zupy pomidorowej rodem z Włoch. W różnych regionach możn...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 926
A oto mój prosty , niezawodny przepis na smaczne udka, które piekę w piekarni...
Odsłon: 2401
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 80
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 445
Minestrone to rodzaj zupy pomidorowej rodem z Włoch. W różnych regionach możn...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 926
Składniki
Wodę zagotować z solą, masłem i cukrem. Mąkę przesiać do miski. Jajka roztrzepać w drugiej misce. Do mąki stopniowo dodawać gorącą wodę, mieszając drewnianą łyżką. Dodajemz jajka i miksujemy mikserem.
Wkładamy do lodówki na godzinę. Następnie ciasto wkładamy do rękawa z końcówką w kształcie gwiazdki. Paski długości ok. 10 cm wyciskamy do goracego oleju. Smażymy z dwóch stron. Wyciągamy łyżką cedzakowa