Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...po raz kolejny ciasto francuskie na słodko...
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Ciasto francuskie posmarować nutellą i posypać rodzynkami.Zwinąć w roladę i pokroić w plasterki ok 1,5 cm.Wstawić ciastka do gorącego piekarnika (200) i piec 20 min.Po ostudzeniu posmarować każde ciastko roztopioną w kąpieli wodnej czekoladą i posypać posiekanymi orzechami...
SMACZNEGO