Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo miękkie i słodkie ciasteczka, polecam do porannej kawki i nie tylko! Można dowolnie dekorować i według upodobań przełożyć marmoladą bądź nutellą!
Z margaryny, maki pszennej, octu, proszku do pieczenia, żółtek, cukru pudru zagniatamy ciasto. Wkładamy na noc do lodówki. Ciasto rozwałkowujemy na grubość 0,4 milimetry. Z ciasta wykrawamy foremkami ciasteczka. Układamy na formie posmarowanej tłuszczem i pieczemy do 10 minut w 180 stopniach. Dekorujemy polewą czekoladową
Rolada na upieczonym, warzywnym cieście z szynką i serem oraz natką pietruszki
Odsłon: 4806
Pyszne , delikatne pulpeciki z kremowym koperkowym sosie.
Odsłon: 52286
Rolada na upieczonym, warzywnym cieście z szynką i serem oraz natką pietruszki
Odsłon: 4806
Pyszne , delikatne pulpeciki z kremowym koperkowym sosie.
Odsłon: 52286
Składniki
Z margaryny, maki pszennej, octu, proszku do pieczenia, żółtek, cukru pudru zagniatamy ciasto. Wkładamy na noc do lodówki. Ciasto rozwałkowujemy na grubość 0,4 milimetry. Z ciasta wykrawamy foremkami ciasteczka. Układamy na formie posmarowanej tłuszczem i pieczemy do 10 minut w 180 stopniach. Dekorujemy polewą czekoladową
Przepisy Desery
Desery
Sernik z rabarbarem i polewą czekoladową
Desery
Gofry jak z budki.
Desery
SERNIK GALARETKOWIEC
Desery
Torcik dla synowej
Sernik z rabarbarem i polewą czekoladową
Serniczek prosty w przygotowaniu, smaczny o wyjątkowym lekko kwaskowym smaku...
Odsłon: 162
Gofry jak z budki.
Ktoś mnie dziś naciągnął na gofry i to nie był mój mąż. Sezon letni, wakacyjn...
Odsłon: 787