Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe co nie co do kawki.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2373
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4473
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1492
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 433
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2373
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4473
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1492
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 433
Składniki
W dużej misce wymieszać wszystkie suche składniki .
Nagrzać piekarnik do 180 stopni.
W drugiej misce zmiksować olej z cukrem, następnie dodać puree dyniowe i zmiksować. Powoli dodawać mokre składniki cały czas mieszając drewnianą łyżką. Kiedy składniki się połączą dodać czekoladę drobno pokrojoną i wmieszać ją delikatnie w ciasto.
Nakładać łyżką na blachę wyłożoną papierem do pieczenia kleksy.
Piec około 15 minut. Najlepiej smakują ciepłe. SMACZNEGO!