Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe co nie co do kawki.
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 206
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3654
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 206
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3654
Składniki
W dużej misce wymieszać wszystkie suche składniki .
Nagrzać piekarnik do 180 stopni.
W drugiej misce zmiksować olej z cukrem, następnie dodać puree dyniowe i zmiksować. Powoli dodawać mokre składniki cały czas mieszając drewnianą łyżką. Kiedy składniki się połączą dodać czekoladę drobno pokrojoną i wmieszać ją delikatnie w ciasto.
Nakładać łyżką na blachę wyłożoną papierem do pieczenia kleksy.
Piec około 15 minut. Najlepiej smakują ciepłe. SMACZNEGO!