Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny szybki i łatwy przepis na ciasteczka idealne na każdą okazję zwłaszcza teraz kiedy zaczął się czas grillowania idealne na piknik pod chmurką.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8422
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 510
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8422
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 510
Składniki
Masło roztop zostaw do ostygnięcia.Jajko utrzyj z cukrem dodaj miód, masło oraz mąkę z proszkiem do pieczenia.Zsgnieść ciasto.Wstaw na 15 minut do lodówki.Z ciasta formuj kulki wierzch ciastka spłaszcz widelcem ,obtocz w cukrze . Układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia piec około 15 minut w temperaturze 180 st .Przechowuj w metalowym pudełku.