Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka owsiane bez cukru mogą bez wyrzutów sumienia wcinać osoby, które są na diecie odchudzającej.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Płatki owsiane wymieszać z drobno posiekaną czekoladą, proszkiem do pieczenia i szczyptą soli. Obrane banany rozgnieść widelcem na papkę. Wbić jajka i wymieszać. Składniki suche połączyć z mokrymi. Dokładnie wymieszać Z ciasta formować okrągłe ciasteczka i układać je w odstępach na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Blachę wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C i piec około 20 minut, aż zaczną się lekko rumienić. Wyjąć i odstawić do ostygnięcia.