Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie przekąski również mogą być zdrowe, oczywiście warto wspomnieć, że należy jeść je z umiarem. Do przygotowania tych ciasteczek, będziesz potrzebować jedynie kilku składników. Świetnie sprawdzą się jako dodatek do drugiego śniadania lub popołudniowej kawy. Sprawdź, jak zrobić ciasteczka owsiane z miodem.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 33
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3531
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 845
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 33
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3531
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 845
Składniki
Do miski wbij jajko, dodaj miód, wsyp również cynamon, połącz wszystkie składniki, tak aby powstała gładka masa.
Dodaj płatki owsiane (możesz je uprzednio zmielić), proszek do pieczenia oraz posiekane orzechy, całość dokładnie wymieszaj.
Przygotuj blachę, wyłóż na niej papier do pieczenia. Łyżką lub rękami uformuj ciasteczka i rozłóż je w odstępach na blasze.
Piecz w 180 stopniach przez ok. 10 minut. Po upieczeniu wystudź. Gotowe, możesz się zajadać!