Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie przekąski również mogą być zdrowe, oczywiście warto wspomnieć, że należy jeść je z umiarem. Do przygotowania tych ciasteczek, będziesz potrzebować jedynie kilku składników. Świetnie sprawdzą się jako dodatek do drugiego śniadania lub popołudniowej kawy. Sprawdź, jak zrobić ciasteczka owsiane z miodem.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113075
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 461
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 800
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113075
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 461
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 800
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Składniki
Do miski wbij jajko, dodaj miód, wsyp również cynamon, połącz wszystkie składniki, tak aby powstała gładka masa.
Dodaj płatki owsiane (możesz je uprzednio zmielić), proszek do pieczenia oraz posiekane orzechy, całość dokładnie wymieszaj.
Przygotuj blachę, wyłóż na niej papier do pieczenia. Łyżką lub rękami uformuj ciasteczka i rozłóż je w odstępach na blasze.
Piecz w 180 stopniach przez ok. 10 minut. Po upieczeniu wystudź. Gotowe, możesz się zajadać!