Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne ciasteczka z otrębów i mąki kukurydzianej, o smaku kokosowym :)
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2523
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 452
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 197
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 753
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2523
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 452
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 197
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 753
Składniki
Wszystkie suche składniki: mąka, otręby, proszek i kokos mieszamy. Margarynę kroimy na małe kawałki, dodajemy jajka i słodzik. Mieszamy z suchymi składnikami i miksujemy, powoli dolewając mleko. Gotową masę nakładamy łyżką na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, spłaszczamy. Można posypać kokosem. Ciasteczka pieczemy ok 25 minut w temperaturze 180stopni.