Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdarzyło się wam kiedykolwiek kupić ciasteczka na wagę? Zbyt często? A wiecie, że wystarczy wyposażyć się w maszynkę do ciasteczek, aby uniknąć takich sytuacji? Dzieciaki kochają takie wypieki, a wy możecie zrobić większą porcję, aby ciasteczka zostały na dłużej ;-)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 905
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 905
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Składniki
Margarynę utrzeć razem z cukrem pudrem. Dodać mąkę. Całość miksować przez kilka minut. Za pomocą rękawa cukierniczego i odpowiedniej tylki lub maszynki do wyciskania ciastek wyciskać ciasteczka na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Na każde ciastko nałożyć odrobinę marmolady. Piec w temperaturze 190 stopni w nagrzanym piekarniku, przez ok. 20 minut. Aby ciasteczka dobrze się wyciskało, ciasto powinno być dobrze schłodzone.