Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdarzyło się wam kiedykolwiek kupić ciasteczka na wagę? Zbyt często? A wiecie, że wystarczy wyposażyć się w maszynkę do ciasteczek, aby uniknąć takich sytuacji? Dzieciaki kochają takie wypieki, a wy możecie zrobić większą porcję, aby ciasteczka zostały na dłużej ;-)
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Margarynę utrzeć razem z cukrem pudrem. Dodać mąkę. Całość miksować przez kilka minut. Za pomocą rękawa cukierniczego i odpowiedniej tylki lub maszynki do wyciskania ciastek wyciskać ciasteczka na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Na każde ciastko nałożyć odrobinę marmolady. Piec w temperaturze 190 stopni w nagrzanym piekarniku, przez ok. 20 minut. Aby ciasteczka dobrze się wyciskało, ciasto powinno być dobrze schłodzone.