Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Slodkie Reniferki,pyszne ciasteczka,idealne do pieczenia z dziecmi.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4404
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34291
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2009
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113698
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4404
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34291
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2009
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113698
Składniki
Z skladników zagniatamy ciasto i wkladamy na 1 godz.do lodówki. Nastepnie rozwalkujemy ciasto i foremka wykrawamy kólka.Po bokach dajemy precle jako rogi reniferków i dropsy czekoladowe jako oczy .Slomka wykrawamy kólko i mozna je pózniej zawiesic.Piec zalaczamy góra/dól 180 stopni.Pieczemy ok.12 min. Po wystudzeniu przyklejamy noski za pomoca cukru pudru i soku z cytryny.