Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka kokosowe z płatkami owsianymi i ryżowymi z owocami goji są bardzo szybkie i łatwe do przygotowania.
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 503
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1356
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 86
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 376
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 503
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1356
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 86
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 376
Składniki
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, posiekać z masłem i cukrem pudrem. Następnie dodać żółtka, płatki, śmietanę, owoce goji i wiórki kokosowe.
Z przygotowanych składników szybko zagnieść ciasto.
Formować ciasteczka wielkości włoskiego orzecha, spłaszczyć, posypać startymi na tarce pierniczkami i ułożyć na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce.
Włożyć do nagrzanego do 175 stopni piekarnika i piec około 15 minut.