Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne ciasteczka ,po wiecej inspiracji zapraszam na mój YouTube kanal Slodki Smak Pasji
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1651
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 955
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1651
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 955
Składniki
Piec zalanczamy góra/dól na 180 stopni. Do pomielonych migdalów dodajemy erytrol,sode oczyszczona i posiekana gorzka czekolada.Wymieszac.
Nastepnie dodaje olej kokosowy,krótko rozpuszczony w mikrowelli,mleczko migdalowe i wszystkie skladniki dokladnie laczymy.
Ciasto jest gotowe.Na blaszke wylozona papierem do pieczenia formujemy i ukladamy kulki które lekko splaszczymy.
Pieczemy przez ok.12 min.na zlotawy kolor.Zostawiamy do ostygniecia i delikatnie przekladamy do np. pudelka.SMACZNEGO!!!