Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne ciasteczka ,po wiecej inspiracji zapraszam na mój YouTube kanal Slodki Smak Pasji
Piec zalanczamy góra/dól na 180 stopni.
Do pomielonych migdalów dodajemy erytrol,sode oczyszczona i posiekana gorzka czekolada.Wymieszac.
Nastepnie dodaje olej kokosowy,krótko rozpuszczony w mikrowelli,mleczko migdalowe i wszystkie skladniki dokladnie laczymy.
Ciasto jest gotowe.Na blaszke wylozona papierem do pieczenia formujemy i ukladamy kulki które lekko splaszczymy.
Pieczemy przez ok.12 min.na zlotawy kolor.Zostawiamy do ostygniecia i delikatnie przekladamy do np. pudelka.SMACZNEGO!!!
Bardzo prosty i szybki sposób na karkówkę. Jednocześnie tak przygotowana kark...
Odsłon: 3181
Zdrowa pasta kanapkowa z makreli wędzonej z twarogiem i cebulą doskonała na ś...
Odsłon: 624
Pyszne kruche rogaliki, do zrobienia których potrzebujemy tylko trzech składn...
Odsłon: 7548
Szybkie, proste, a za razem smaczne ciasto bez pieczenia. Ciasto skusi każde...
Odsłon: 5884
Bardzo prosty i szybki sposób na karkówkę. Jednocześnie tak przygotowana kark...
Odsłon: 3181
Zdrowa pasta kanapkowa z makreli wędzonej z twarogiem i cebulą doskonała na ś...
Odsłon: 624
Pyszne kruche rogaliki, do zrobienia których potrzebujemy tylko trzech składn...
Odsłon: 7548
Szybkie, proste, a za razem smaczne ciasto bez pieczenia. Ciasto skusi każde...
Odsłon: 5884
Składniki
Piec zalanczamy góra/dól na 180 stopni. Do pomielonych migdalów dodajemy erytrol,sode oczyszczona i posiekana gorzka czekolada.Wymieszac.
Nastepnie dodaje olej kokosowy,krótko rozpuszczony w mikrowelli,mleczko migdalowe i wszystkie skladniki dokladnie laczymy.
Ciasto jest gotowe.Na blaszke wylozona papierem do pieczenia formujemy i ukladamy kulki które lekko splaszczymy.
Pieczemy przez ok.12 min.na zlotawy kolor.Zostawiamy do ostygniecia i delikatnie przekladamy do np. pudelka.SMACZNEGO!!!
Przepisy Desery
Desery
Truskawkowo-rabarbarowe tiramisu
Desery
Ptysie z bitą śmietaną
Desery
Ucierane ciasto z rabarbarem
Desery
Ciasto palma
Truskawkowo-rabarbarowe tiramisu
Tiramisu to klasyczny, włoski deser, co nie znaczy, że nie można go modyfikow...
Odsłon: 149
Ptysie z bitą śmietaną
Dzisiaj po raz pierwszy przygotowałam ptysie z bitą śmietaną. Bałam się zab...
Odsłon: 170