Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne ciasteczka ,po wiecej inspiracji zapraszam na mój YouTube kanal Slodki Smak Pasji
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 196
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 92
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27797
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 196
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 92
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27797
Składniki
Piec zalanczamy góra/dól na 180 stopni. Do pomielonych migdalów dodajemy erytrol,sode oczyszczona i posiekana gorzka czekolada.Wymieszac.
Nastepnie dodaje olej kokosowy,krótko rozpuszczony w mikrowelli,mleczko migdalowe i wszystkie skladniki dokladnie laczymy.
Ciasto jest gotowe.Na blaszke wylozona papierem do pieczenia formujemy i ukladamy kulki które lekko splaszczymy.
Pieczemy przez ok.12 min.na zlotawy kolor.Zostawiamy do ostygniecia i delikatnie przekladamy do np. pudelka.SMACZNEGO!!!