Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są szybkie i łatwe do przygotowania. Są przy tym bardzo pyszne.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19914
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1696
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19914
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1696
Składniki
Zagotować mleko z cukrem, margaryną i kakao. Dodać olejek waniliowy. Do gotującej się masy wsypać płatki owsiane i migdały. Dokładnie wymieszać. Gotować jeszcze około 15-20 minut, ciągle mieszając tak, aby nie przypalić. Z powstałej masy formować małe kulki. Obtoczyć w cukrze pudrze. Do posypania po wierzchu ciasteczek można użyć wiórek kokosowych. Czasem płatki wsiąkną więcej mleka.