Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, mega chrupiące a zarazem delikatne ciasteczka z dodatkiem proszku budyniowego. Polecam przepis.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34624
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 889
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 167
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3810
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34624
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 889
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 167
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3810
Składniki
Do masła dodajemy cukier puder i ucieramy na gładką masę. Następnie dodajemy pozostałe składniki i zagniatamy ciasto. Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Układamy na blaszkę piekarnikową wyłożoną papierem do pieczenia. Lekko spłaszczamy. Widelcem robimy wzorek. Ciasteczka pieczemy 15-20 minut w 180 stopniach do zrumienienia. Smacznego ;)