Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 74 Ocena: 2325
Dodano: 16.10.2011
Odsłon: 6803
5-6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Jabłka obrac , zetrzec na tarce i poddusic z cukrem kryształem , gdy zmiękną odstawic do wystygnięcia. Ciasto rozwinąc i pokroic na małe kwadraty( ok 15 szt) , posmarowac białkiem i na wierzch dac łyzkę jabłek , w środku zrobic wgłebienie i dac wisienkę , całośc posypac cukrem waniliowym i do piekarnika na 20 min 180 stopni , gotowe posypac cukrem pudrem ,,,,Smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

tolerancja 29 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
Dziekuję za komentarze......i pozdrawiam0 Kto głosował? | Odpowiedz

grazka950 29 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
super przepis!uwielbiam ciasto francuskie i zawsze 1 jest w lodówce oczekując na niespodziewanych gości,mus jabłkowy i drylowane wiśnie w słoiczkach na regale w piwnicy i tylko dobra kawka do tego...mniam...zaraz zabieram się do roboty!!!!0 Kto głosował? | Odpowiedz

marysia11082 28 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
FAJNE SZYBKIE I NA PEWNO SMACZNE.ZDJĘCIE SUPER.0 Kto głosował? | Odpowiedz