Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiecie jak to jest, nagle zjazd znajomych w jedną chwilę. Zapasu ciasta francuskiego nigdy za wiele, nie wspominając już o Marmoladzie. Wiecie, takiej krojonej, sprzedawanej na KG, tak fajnie gilgotała w podniebienie <3 Dzieciństwo, WRÓĆ! No i wróciło, w połączeniu z ciastem francuskim i śnieżkiem w postaci cukru pudru <3 22 min i macie CIACHA <3
Ciasto wykrawamy, przy pomocy szklanki do drinków, tniemy (nie do końca), na 4ry…”płatki zawijamy.
Pozostałe ciasto wykrawamy kieliszkami, umieszczamy na tamtych, ułożonych w foremkach do muffinek.
Na środek każdego, przy pomocy łyżki do carvingu, umieszczamy kulkę marmolady.
Całość zapiekamy 20 min w temp. 180°C.
Posypujemy cukrem pudrem.
Idealne ciasteczka dla dzieci i osób trenujących. Bez dodatku cukru i do przy...
Odsłon: 25457
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 221
Zapiekanka która zachwyci smakiem, aromatem. Może być na drugie danie lub gor...
Odsłon: 28
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 259
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 221
Zapiekanka która zachwyci smakiem, aromatem. Może być na drugie danie lub gor...
Odsłon: 28
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 259
Składniki
Ciasto wykrawamy, przy pomocy szklanki do drinków, tniemy (nie do końca), na 4ry…”płatki zawijamy. Pozostałe ciasto wykrawamy kieliszkami, umieszczamy na tamtych, ułożonych w foremkach do muffinek. Na środek każdego, przy pomocy łyżki do carvingu, umieszczamy kulkę marmolady. Całość zapiekamy 20 min w temp. 180°C. Posypujemy cukrem pudrem.
Przepisy Desery
Desery
Gofry jak z budki.
Desery
SERNIK GALARETKOWIEC
Desery
Torcik dla synowej
Desery
Przepis na ciasteczka bez masła, bez tłuszczu. Bardzo szybkie!
Gofry jak z budki.
Ktoś mnie dziś naciągnął na gofry i to nie był mój mąż. Sezon letni, wakacyjn...
Odsłon: 48
SERNIK GALARETKOWIEC
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 221