Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiecie jak to jest, nagle zjazd znajomych w jedną chwilę. Zapasu ciasta francuskiego nigdy za wiele, nie wspominając już o Marmoladzie. Wiecie, takiej krojonej, sprzedawanej na KG, tak fajnie gilgotała w podniebienie <3 Dzieciństwo, WRÓĆ! No i wróciło, w połączeniu z ciastem francuskim i śnieżkiem w postaci cukru pudru <3 22 min i macie CIACHA <3
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2850
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3925
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 639
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3857
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2850
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3925
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 639
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3857
Składniki
Ciasto wykrawamy, przy pomocy szklanki do drinków, tniemy (nie do końca), na 4ry…”płatki zawijamy. Pozostałe ciasto wykrawamy kieliszkami, umieszczamy na tamtych, ułożonych w foremkach do muffinek. Na środek każdego, przy pomocy łyżki do carvingu, umieszczamy kulkę marmolady. Całość zapiekamy 20 min w temp. 180°C. Posypujemy cukrem pudrem.