Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znikają z talerzyka do ostatniego okruszka.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 951
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4203
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 395
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 842
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3706
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 763
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 951
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4203
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 395
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 842
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3706
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 763
Składniki
Z podanych składników (bez dżemu) zagnieść ciasto, po wyrobieniu formować kulki wielkości orzecha włoskiego. Ułożyć na blaszce w dość dużych odległościach. W każdej kulce zrobić wgłębienie palcem i nałożyć dżem. Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni, przez około 30 minut.