Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znikają z talerzyka do ostatniego okruszka.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 853
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4479
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1086
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 480
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3359
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 853
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4479
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1086
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 480
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3359
Składniki
Z podanych składników (bez dżemu) zagnieść ciasto, po wyrobieniu formować kulki wielkości orzecha włoskiego. Ułożyć na blaszce w dość dużych odległościach. W każdej kulce zrobić wgłębienie palcem i nałożyć dżem. Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni, przez około 30 minut.