Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchutkie ciasteczka przykryte bezową skorupką. Ekspresowe w przygotowaniu. Idealne do kawy lub kubka pełnego mleka
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5635
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1117
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12227
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5166
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1541
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5635
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1117
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12227
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5166
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1541
Składniki
Z podanych składników zagnieć ciasto jak na kruche, rozwałkuj na ok 2 cm. Foremką wytnij ciastka.
Białko ubijaj stopniowo dodając cukier puder.
Każde ciasteczko przykryj białkiem. Piecz w temp. 160 - 180 stopni ok. 20 minut.