Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka z kajmakiem i solonymi orzeszkami to świetna propozycja na słodką przekąskę. Polecam wypróbowanie przepisu.
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 439
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2436
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38686
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1365
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 439
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2436
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38686
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1365
Składniki
Do miski dodajemy wszystkie składniki i szybko zagniatamy ciasto. Ciasto owijamy w folię spożywczą i chowamy do lodówki na 1 godzinę. Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego, lekko spłaszczamy. Wykładamy na blaszkę piekarnikowa wyłożoną papierem do pieczenia. Na wierzch ciasteczek układamy słone orzeszki. Pieczemy 20-25 minut w 180 stopniach. Studzimy. Smacznego ;)