Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka wyciskane o różnych kształtach.Bardzo kruche i bardzo pyszne.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17645
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1774
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15286
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5207
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9024
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17645
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1774
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15286
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5207
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9024
Składniki
Zmiksować masło z pudrem i jajkiem. Dosiać mąkę z proszkiem,dodać ulubiony olejek i zagnieść.Podzielić na części, zrobić wałeczki wielkości maszynki.
Wkładać do maszynki i wyciskać ciastka prosto na wysmarowaną blaszkę.
Zmieniać blaszki z różnymi wzorkami.
Piec ok. 12 min.w 175 * C. na złoto.
Po upieczeniu zsuwać z blaszki. Można udekorować w/g własnego gustu.