Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3189
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 615
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2311
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3189
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 615
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2311
Składniki
upiec biszkopt.
placek kokosowy: ubić białka dodać cukier i ubijać , wsypać wiórka i mąkę i delikatnie wymieszać i upiec na złoty kolor
galaretka: ugotować galaretki w trzech szklankach wody do gorącej galaretki wsypać pokrojone drobno ananasy.
masa ananasowa: 2 szklanki soku z ananasów, ugotować na tym budyń , dodając cukier, wystudzić , utrzeć masło z margaryną do białości dodawać po łyżce zimnego budyniu, utrzeć. dać biszkopt na to masę ananasową na masę krzepnącą galaretkę , przełożyć plackiem kokosowym