Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to pyszne i szybciutkie ciasto, które mój mąż uwielbia!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Mieszamy wszystkie składniki najlepiej mikserem oprócz bananów.
Banany zgniatamy, wystarczy nawet widelcem do uzyskania gładkiej masy. Następnie łączymy z pozostałymi składnikami.
Przygotowujemy podłużną brytwannkę- smarujemy masłem lub margaryną i obtaczamy bułka tartą. Ciasto potem bez problemu wypada ;)
Pieczemy przez około 50 min. w piekarniku nagrzanym do 170 stopni C, cały czas z termoobiegiem!! (dzięki temu jestem pewna, że nie wyjdzie zakalec)