Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, apetyczna i zdrowe ciasto które można jeść bez wyrzutów sumienia. Polecam przepis.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1369
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 48
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1323
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 245
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1369
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 48
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1323
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 245
Składniki
Płatki owsiane zmielić blenderem na mąkę lub bardzo drobne kawałki. Banany obrać i rozgnieść na papkę. Dodać jajka i miód, zmiksować.
Następnie dodać zmielone płatki owsiane, proszek do pieczenia, cynamon i olej kokosowy. Zmiksować do momentu połączenia się składników.
Foremkę o wymiarach 9 cm x 23 cm wyłożyć papierem do pieczenia i przełożyć ciasto. Piec 35 minut w temperaturze 180 stopni.