Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, apetyczna i zdrowe ciasto które można jeść bez wyrzutów sumienia. Polecam przepis.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1682
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1480
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1472
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1688
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1682
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1480
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1472
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1688
Składniki
Płatki owsiane zmielić blenderem na mąkę lub bardzo drobne kawałki. Banany obrać i rozgnieść na papkę. Dodać jajka i miód, zmiksować.
Następnie dodać zmielone płatki owsiane, proszek do pieczenia, cynamon i olej kokosowy. Zmiksować do momentu połączenia się składników.
Foremkę o wymiarach 9 cm x 23 cm wyłożyć papierem do pieczenia i przełożyć ciasto. Piec 35 minut w temperaturze 180 stopni.