Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste ciasto z plasterkami banana. Najlepiej sprawdzi się do niego masa krówkowa o smaku orzechowym.
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 11
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6930
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154846
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1046
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 474
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 11
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6930
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154846
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1046
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 474
Składniki
Jajka ucieramy z cukrem. Dodajemy masę krówkową, roztopione masło, przesianą mąkę i proszek. Miksujemy dalej. Banany kroimy w plasterki. Dodajemy do ciasta i mieszamy delikatnie łyżką. Wykładamy do natłuszczonej tortownicy 26cm.
Pieczemy w 190 stopniach 50 minut (do suchego patyczka). Studzimy. Ciasto jest pyszne i wilgotne.