Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe ciasto, może być w wersji bezglutenowej
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4244
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 65
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 42
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 74
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 379
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4244
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 65
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 42
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 74
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 379
Składniki
kroimy drobno banany dodajemy cukier miksujemy na gładką masę ciągle miksując dodajemy jajka i i stopniowo olej gdy masa jest gładka dodajemy mąkę i orzechy wymieszane z proszkiem do pieczenia formę do pieczenia ( np silikonową) natłuszczamy wlewamy ciasto piekarnik ustawiamy na temp. 180 stopni i pieczemy przez ok 50 minut po wyjęciu z pieca studzimy i GOTOWE można posypac cukrem pudrem, polać lukrem wedle uznania