Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udaje się każdemu!Ów przepis wynalazlam w sieci, ale nieco go zmieniłam
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8537
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1779
Polecam.
Odsłon: 508
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8537
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1779
Polecam.
Odsłon: 508
Składniki
Blache natluscic masłem,wylozyc papierem do pieczenia i n ato wylac pol roztopionego masła.
Pokruszyc herbatniki, na nie posypac polamana czekolade, a pozniej orzechy.
Wszystko zalac mlekiem slodzonym z puszki .
Piec okolo pol godziny..po czym ciasto wystudzic i wstawic na kilka godzin do lodowki.
Po wystudzeniu udekorowac bialo-czarna polewa czekoladowa.