Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto ze zdrowymi składnikami. Zawsze można rozgrzeszyć się, że to wcale nie puste kalorie ;) W mig znika ze stołu.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 33
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 118
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 701
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 80
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 33
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 118
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 701
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 80
Składniki
Jajka ubić z cukrem i cukrem wanilinowym. Dodać olej. Miksować. Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia, sodą, kakao, cynamonem i gałką muszkatołową. Miksować. Na koniec dodać startą cukinię na tarce o grubych oczkach i bakalie. Wymieszać łyżką. Ciasto przelać do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w temperaturze 180 stopni przez 50 minut. Po upieczeniu ostudzić ciasto. Zrobić polewę: czekoladę mleczną rozpuścić w kąpieli wodnej. Polać ciasto. Gotowe!