Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne i smaczne ciasto cytrynowe, zawsze się udaje - wychodzi puszyste!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Całe jajka utrzeć z cukrem.
Skórkę z jednej cytryny otrzeć do jajek.
Dodać przesianą mąkę i proszek do pieczenia.
Dodać jogurt naturalny i olej,
Ciasto przelać do wąskiej formy wysmarowanej margaryną i oprószoną bułką tartą.
Piec przez 50 min w 180 stopniach.