Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne i smaczne ciasto cytrynowe, zawsze się udaje - wychodzi puszyste!
Całe jajka utrzeć z cukrem.
Skórkę z jednej cytryny otrzeć do jajek.
Dodać przesianą mąkę i proszek do pieczenia.
Dodać jogurt naturalny i olej,
Ciasto przelać do wąskiej formy wysmarowanej margaryną i oprószoną bułką tartą.
Piec przez 50 min w 180 stopniach.
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 183
Tiramisu to klasyczny, włoski deser, co nie znaczy, że nie można go modyfikow...
Odsłon: 611
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 183
Tiramisu to klasyczny, włoski deser, co nie znaczy, że nie można go modyfikow...
Odsłon: 611
Składniki
Całe jajka utrzeć z cukrem.
Skórkę z jednej cytryny otrzeć do jajek.
Dodać przesianą mąkę i proszek do pieczenia.
Dodać jogurt naturalny i olej,
Ciasto przelać do wąskiej formy wysmarowanej margaryną i oprószoną bułką tartą.
Piec przez 50 min w 180 stopniach.
Przepisy Desery
Desery
Truskawkowo-rabarbarowe tiramisu
Desery
Ptysie z bitą śmietaną
Desery
Ucierane ciasto z rabarbarem
Desery
Ciasto palma
Truskawkowo-rabarbarowe tiramisu
Tiramisu to klasyczny, włoski deser, co nie znaczy, że nie można go modyfikow...
Odsłon: 611
Ptysie z bitą śmietaną
Dzisiaj po raz pierwszy przygotowałam ptysie z bitą śmietaną. Bałam się zab...
Odsłon: 341