Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to ciasto jest bazą do wielu innych ciast, można przełożyć kremem budyniowym, bitą śmietaną, konfiturą a na ciepło znakomite jest z lodami
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 336
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 61
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 340
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 32291
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9101
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 336
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 61
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 340
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 32291
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9101
Składniki
1. margarynę, kakao, cukier i wodę włożyć do rondla, rozpuścić składniki na małym ogniu, zagotować, odlać 1/2 szl polewy, resztę wystudzić, 2. do zimnej polewy dodać jajka, mąkę, proszek do pieczenia i aromaty, wymieszać, przelać do formy, 3. ciasto wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 st, piec ok 40-45 min, 4. ciasto polać odlaną wcześnie polewą, smacznego