Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30934
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3642
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4559
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1144
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30934
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3642
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4559
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1144
Składniki
Margarynę utrzeć na puszystą masę z cukrami i żółtkami dodać mąkę wymieszaną z proszkiem,śmietanę oraz kakao.Ciasto przełożyć na blachę wyłożoną folią aluminiową.Przygotować posypkę;masło stopić,dodać cukier,mleko ,kokos.Lekko przestudzić i łyżką wykładać na surowe ciasto w formie kulek wciskać niezbyt mocno.Piec180st ok.50min