Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo apetyczne i posmakuje każdemu kto choć troszkę lubi ciasta oparte na serze :)
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 25
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 56
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1961
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 25
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 56
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1961
Składniki
Ciasto: Mleko, margarynę, kakao zagotować. Wystudzić i utrzeć z żółtkami. Wsypać mąkę i dodać ubitą z białek pianę. Podzielić na 3 części i upiec jeden do 20 minut w 180 stopniach. Ser: Ser cukier i całe jajka dać do garnka i smażyć na małym ogniu tak do 40 minut. Ciągle mieszać. W mleku rozrobić budyń i wlać do sera. Chwilkę podsmażyć. Gorącym przekładać placki.