Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon śliwkowy w pełni. Trzeba to wykorzystać! Najlepiej przez wykonanie tego właśnie ciasta.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 892
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4523
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1140
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 508
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 892
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4523
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1140
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 508
Składniki
A rondelku podgrzewaj powoli masło, mleko, cukier, kakao i połamaną czekoladę. Masę wystudź. Dodaj jedno jajko. Wymieszaj. Mąkę połącz z sodą. Połącz z masą czekoladową. Ciasto wylej do formy (tortownica 26 cm) wyłożonej papierem do pieczenia. Ze śliwek usuń pestki. Poprzekrawaj na pół. Wyłóż na ciasto skórkami do dołu. Ciasto piecz w 180 stopniach C przez ok. 45 minut.