Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i łatwe w przygotowaniu ciasto dyniowo-pomarańczowe na dużą blachę idealny na różne okazje.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 301
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 68
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5077
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32671
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 347
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 240
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 301
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 68
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5077
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32671
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 347
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 240
Składniki
Jajka ubij z cukrem i szczyptą soli dodaj olej , mus z dyni, sok i skórkę otartą z pomarańczy. Następnie dodaj przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia, sodą, cynamonem i imbirem. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Blachę o wymiarach 26 x35 wyłóż papierem do pieczenia wylej ciasto i piecz około 45 minut w temperaturze 180 st.lub do suchego patyczka.
Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem.