Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113053
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 577
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113053
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 577
Składniki
masło i jajka wyjmij z lodówki
włącz i ustaw piekarnik na 180 °C góra-dół oraz obierz i pokroj jabłka w kostke oraz zrób kruszonke
przygotuj forme do ciasta
ubij masło na białą mase, nastepnie pomału dodawaj żółtka oraz cukru
dodaj mąke z proszkiem do pieczenia
ubij biała na sztywno
dodaj białka łyżka po łyżce do masy
3/4 masy wlej do formy nastepnie umiesc jabłka i polej reszta masy oraz daj na to kruszonke
włóż do piekarnika na 40 minut
smacznego