Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pięknie wyrasta, jest pulchne i wilgotne.Znika w mgnieniu oka.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1549
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231956
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5054
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1549
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231956
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5054
Składniki
Wszystkie składniki oprócz kakao i winogron umieszczam w misce .Mieszam krótko, tylko do połączenia składników.Tortownice wykładam papierem do pieczenia i wylewam ciasto.Zostawiam trochę ciasta , aby wymieszać z kakao.Na góre układam winogrona.
Resztę ciasta mieszam z kakao i przykrywam winogrona.Wstawiam do piekarnika na ok.40 min. w tem.180 stopni.Piekę do tz.suchego patyczka.Studzę i lukruję, ale można posypać cukrem pudrem.