Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto jest wegańskie i bezglutenowe. Wykonane z maki kokosowej i mleczka kokosowego. Smak i zapach, chyba nie muszę mówić, że jest cudny :)
Mąkę wymieszać z mlekiem, dodać cukier wodę i proszek budyniowy. Wymieszać łyżką lub trzepaczką.
Jeżeli będziesz mieszać blenderem pamiętaj, aby najpierw do misy wlać mleko, a potem resztę. Pamiętam moje pierwsze ciasto, podczas pracy z nim myślałam, że zepsuł mi się blender, ponieważ najpierw wsypałam mąkę. Te urządzenia są już tak skonstruowane, że wolą mieszać mokre rzeczy. Ale przejdę do tematu.
Po wymieszaniu składników, naczynie przykryć i odstawić na godzinę.
Formę wyłożyć całkowicie papierem do pieczenia.
Wylać masę i piec w 130- 140 * 60 minut. Po tym czasie pozostawić blaszkę w piekarniku jeszcze 20 minut.
Forma o średnicy 24 cm
Połączenie puszystego i lekkiego biszkoptu z budyniem kokosowym i krówką
Odsłon: 50138
Podam wam przepis który testowałam dla próby mój pomysł czeka na was na blogu
Odsłon: 98
Smaczne danie obiadowe składające się z duszonych żeberek wieprzowych w sosie...
Odsłon: 94
Sernik warzony to jeden z tradycyjnych przepisów, które znajdziemy w starych...
Odsłon: 54
Ogórki konserwowe można przygotować na wiele sposobów. Specyficzny smak nadaj...
Odsłon: 5471
Podam wam przepis który testowałam dla próby mój pomysł czeka na was na blogu
Odsłon: 98
Smaczne danie obiadowe składające się z duszonych żeberek wieprzowych w sosie...
Odsłon: 94
Sernik warzony to jeden z tradycyjnych przepisów, które znajdziemy w starych...
Odsłon: 54
Ogórki konserwowe można przygotować na wiele sposobów. Specyficzny smak nadaj...
Odsłon: 5471
Składniki
Mąkę wymieszać z mlekiem, dodać cukier wodę i proszek budyniowy. Wymieszać łyżką lub trzepaczką. Jeżeli będziesz mieszać blenderem pamiętaj, aby najpierw do misy wlać mleko, a potem resztę. Pamiętam moje pierwsze ciasto, podczas pracy z nim myślałam, że zepsuł mi się blender, ponieważ najpierw wsypałam mąkę. Te urządzenia są już tak skonstruowane, że wolą mieszać mokre rzeczy. Ale przejdę do tematu. Po wymieszaniu składników, naczynie przykryć i odstawić na godzinę. Formę wyłożyć całkowicie papierem do pieczenia. Wylać masę i piec w 130- 140 * 60 minut. Po tym czasie pozostawić blaszkę w piekarniku jeszcze 20 minut. Forma o średnicy 24 cm
Przepisy Desery
Desery
Sernik warzony
Desery
Tort Pavlova
Desery
Muffinki z białą czekoladą
Desery
Deser z mascarpone, owocami i wafelkami
Sernik warzony
Sernik warzony to jeden z tradycyjnych przepisów, które znajdziemy w starych...
Odsłon: 54
Tort Pavlova
Na wyjątkowe okazje, doskonały o każdej porze roku - zawsze robi furorę.
Odsłon: 37