Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli szukacie przepisu na idealne ciasto marchewkowe ,to to spełni wasze oczekiwania – wilgotne ,nie za słodkie ,przyjemnie chrupiące orzechami .
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113066
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113066
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Składniki
Wszystkie składniki muszą mieć temperaturę pokojową. W jednym naczyniu wymieszać wszystkie składniki suche :mąkę , cukier ,sól ,sodę ,proszek do pieczenia i cynamon .Przesiać . W drugim naczyniu roztrzepać jajka z olejem . Połączyć zawartość obu naczyń ,dodać odciśniętą z soku marchewkę ananasy i orzechy i wymieszać łyżką do połączenia się wszystkich składników.Masę przekładamy do foremki wyłożonej papierem do pieczenia i posypujemy orzechami . Pieczemy w 175 stopniach przez około 40 minut .