Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na ciasto marchewkowe z budyniem
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 236
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 236
Składniki
Jajka w temperaturze pokojowej ubijamy z cukrem na jasną puszystą masę. Cienką strużką wlewamy olej stale miksując. Przyprawy, proszek do pieczenia, sodę mieszamy z mlekiem i dodajemy do ubitych jajek. Marchew obieramy, ścieramy na drobne wiórki, odsączamy. Orzechy drobno siekamy. Wszystko ze sobą łączymy, mieszamy ręcznie. Pieczemy przez 70 minut w temperaturze 160°C.
Budyń Sok marchewkowy Budyń waniliowy 20 g Sok z cytryny parę kropki Wszystko razem mieszamy i gotujemy.