Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszne jesienne ciasto
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17711
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1807
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15445
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6296
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17711
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1807
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15445
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6296
Składniki
Jajka ucieramy z cukrem. Dodajemy cienką strużką olej, cukier wanilinowy, mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, sodą i solą. MIESZAMY DREWNIANĄ ŁYŻKĄ. Dodajemy startą marchew i orzechy--> mieszamy. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni. Pieczemy 40-50 min do tzw. suchego patyczka.