Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszne jesienne ciasto
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1641
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1439
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1556
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1641
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1439
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1556
Składniki
Jajka ucieramy z cukrem. Dodajemy cienką strużką olej, cukier wanilinowy, mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, sodą i solą. MIESZAMY DREWNIANĄ ŁYŻKĄ. Dodajemy startą marchew i orzechy--> mieszamy. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni. Pieczemy 40-50 min do tzw. suchego patyczka.