Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszne jesienne ciasto
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 991
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 859
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12642
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 991
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 859
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12642
Składniki
Jajka ucieramy z cukrem. Dodajemy cienką strużką olej, cukier wanilinowy, mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, sodą i solą. MIESZAMY DREWNIANĄ ŁYŻKĄ. Dodajemy startą marchew i orzechy--> mieszamy. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni. Pieczemy 40-50 min do tzw. suchego patyczka.